středa 6. března 2013

Co se od nás vlastně očekává?

A je to tady! Dostala jsem kopačky! Sice milé, ale kopačky jsou kopačky. Bylo mi řečeno, že jsem milá a hodně chytrá a mám ve všem pravdu - ta poslední věta  navazovala na můj "monolog", ve kterém jsem mu řekla, co si o něm myslím.

Faktem ovšem zůstává, že to nejspíš s mým "milým" projevem nebo s mou inteligencí nebylo tak horké. To je jedna varianta - ta lepší. Druhou variantou by bylo, že ani moje výše uvedené vlastnosti nevyvážily něco, o čem u "kopaček" nebyl vůbec řeč - a to vzhled.


Těžko říct, asi se na mě vůbec nedíval, když mi dával své telefonní číslo nebo si mě omylem spletl s někým jiným, když mě zval na večeři.. Abych pravdu řekla, je to pro mě docela frustrující - tato situace jasně ukazuje, že muži asi ani neví, co chtějí..
 
Anebo jinak - ví co chtějí - chtějí všechno! Jako ženy hodné jejich přízně musíme být vždy upravené a připravené na všechno. Názorová samostatnosti a finanční nezávislost je samozřejmostí..

Očekává se od nás, že budeme mít čistou a krásnou pleť, hebké a kvalitní vlasy, výrazné oči, svůdný pohled, upravené nehty, oholené nohy (a i to všechno ostatní), moderní a elegantní šaty, naleštěné kabelky a boty, optimistické myšlení, vysoké vzdělání, základní znalosti ve všech oblastech, povědomí o aktuální situaci ve světě, názorovou vyhraněnost, dobře placenou práci, která nám zajišťuje samostatnost, budeme mít takovou inteligenci, aby se s námi mohli muži chlubit, vždy o čem mluvit a konverzace s námi bude nanejvýš obohacující a příjemná, obrovskou přeplněnou knihovnu a budeme sečtělé, budeme empatické vůči všem prohřeškům a pokleskům našeho partnera, vždy a ochotně budeme provozovat sex, projevovat zájem o všechny jeho problémy, se kterými mu budeme radit a pomáhat, budeme mít touhu se o muže starat a v neposlední řadě budeme mít v první řadě zájem o blaho ostatních a jsme smířené, že my budeme vždy až na druhém místě..
 
Ptám se sama sebe - opravdu taková žena existuje? Myslí si muži, že takovou ženu mohou najít? A vážně si myslí, taková "superžena" bude mít zájem právě o toho jednoho muže?
 
Pravdou ale ovšem zůstává, že jakýkoli dokonaný intelekt ženy je vždy zastíněn faktem, že máme moc velký zadek nebo moc malá prsa. Nedej Bože kombinaci obojího!:)

9 komentářů:

  1. Co je to za otázku?:-D
    Samozřejmě, že bys nenašel široko daleko lepší!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. To můžu potvrdit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pravda. Chlapi jsou nevyrovnaný individua, který prostě nevěděj, co chtěj. A my s nima musíme hrát různý hry, aby nás vůbec chtěli. Musí o nás pořád bojovat, jenže už si neuvědomujou, že to, že o nás bojujou, zařizujeme my. A že jim k tomu vždycky vytvoříme podmínky. My, když víme, co chceme, jdeme si za tím. Jenže chlap, přesně tak, jak píšeš, si nesmí připadat v nátlaku, nesmíš ale bejt ani moc velká dávačka a hned se s nim vyspat, musíš mít kde bydlet a nebejt na něm závislá a nedej bože, když se začneš moc vázat a řekneš mu to! Kam zmizeli ti hrdinové? Kde jsou ti hclapi, co tě obejmou a ochrání? Dneska je to samej křehkej právník, hlavně aby se neušpinil od práce, do války by nešel, ani kdyby musel... A my to musíme zvládat? Vařit, prát, děti vychovávat, rodit, bejt mu oporou a mít pořád chuť mu ho vykouřit? Máme to zapotřebí? A jde to změnit? Zvlášť když samy víme, že ty superženy opravdu nejsme? Myslí možná, ale tělem ne... Máme pak nárok chtít nebojácného superchlapa (hezkého hrdinu?)? Toť otázka moderní doby!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazena slecno, vy jsi myslite, ze s takovym pristupem, si zaslouzite nebojacneho superchlapa? Podle toho jak se chova zena, na to reaguje muz. Pokud zena neni spokojena se svym zivotem, pro takovou zenu muz nic neudela..nema zadny duvod.

      Vymazat
    2. :-) nesmyslné bláboly,více tolerance a nadhledu a málo pohádkových představ o chlapech

      Vymazat
  4. Z práce jsem dnes přišel špinav, do aktivních záloh jsem chtěl nastoupit, vařím a peru si sám, děti bych nestíhal, kouření nevyžaduji a přesto nejsem a nesnažím se být žádaným.
    Nicméně nepopírám že nevyrovnaný a individuum jsem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jéééj, prosím anonymní vzkazy o podpis:) Já pak nevím, kdo co píše:(

    OdpovědětVymazat
  6. Kopačky neřešit. Vypovídá to jen o jedné věci - nezasloužil si Tě.
    Vyjmenovala jsi to hezky, ale myslím, že bude stačit jen víc toho optimistického myšlení, jinak nic. Ten pravej se objeví, je to jenom otázka času, ničeho jiného.
    Zkus se naladit na náladu dne 27. ledna a buď si jistá, že femme fatale budeš, a třeba už brzy ;)
    Míša

    OdpovědětVymazat

Prosím "anonymní" návštěvníky o podpis :)