úterý 12. února 2013

Čoromoro

Znáte Čoromoro? :)

Jedná se o internetový obchod, kde si můžete navrhnout trička a mikiny podle vlastního vkusu. Jste sami době designéry a kombinujete texty, motivy, obrázky a barvy, tak jak se vám zlíbí..


Čoromoro
je nástroj, který vám pomůže minimálně ve třech případech.
Za prvé – když chcete tričko s vlastním potiskem.
Za druhé – když chcete třeba tričko potištěné profesionálním designem.
A za třetí – když chcete pouze nepotištěný textil. Podívejme se teď na ty tři případy trochu blíže.


Čoromoro tvořič

Tady si pomocí jednoduchých funkcí vytvoříte tričko podle vlastních představ. Můžete pracovat buď s čoromoro textovým editorem a vymýšlet nápisy různých délek a velikostí nebo si vybrat některou z originálních čoromoro ikonek, znázorňujících oblíbená témata jako jsou oslavy, večírky, sport, jídlo & pití a další. Můžete také nahrát vlastnoručně vytvořený motiv (za předpokladu, že k němu vlastníte všechna autorská práva). Metody se samozřejmě dají i kombinovat, takže lze použít například obrázek fotbalové mičudy a doplnit jej nápisem „Femme fatale“. Riziko, že za to dostanete kopačky, za vás nevyřešíme, zato vám to natiskneme na co budete chtít a pošleme až domů do schránky.

Čoromoro design


Tohle je místo pro gurmány. Chcete mít na tričku profesionální motiv od některého z českých či světových designérů? Zalistujte v čoromoro galerii a vyberte si, co se vám líbí. Barvy triček volí sami designéři s ohledem na vizuální ladění motivu. Čoromoro motivy jsou natištěné na biotričkách = na tričkách s nízkou uhlíkovou stopou, protože dobrý design si zaslouží dobrý podklad.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím "anonymní" návštěvníky o podpis :)